På www.codavjas.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.Lär dig mer

0 CODAVJAS CODAVJAS

Working on what matters.

VÅRA TJÄNSTER

Working on what matters.

På CODAVJAS hjälper vi våra kunder med digitala lösningar med fokus på användarvänlighet och effektivitet.

Många gånger vet du som kund vad du söker efter men inte alltid. Vi hjälper dig med att identifiera skräddarsydda lösningar till just dig. Nedan hittar du tjänster vi erbjuder.

WEBBUTVECKLING.

Idag finns det mesta webbaserat. Det är en självklarhet att nå tjänster vare sig det gäller via dator eller mobil. Dessutom förändras spelreglerna snabbt! De företagen som inte anpassar sina processer till den föränderliga vardagen kommer stå som förlorare mot sina konkurrenter. Många gånger är det över tid billigare att utveckla ett skräddarsytt webbsystem som förbättrar ett företags behov, rutiner och processer än att köpa in ett dyrt system, befintligt på marknaden.

CODAVJAS digitaliserar din verksamhet, oavsett om det gäller en enkel till avancerad hemsida, kundportal, e-handel eller CRM med en beprövad process.

DIGITAL DESIGN.

Det företag som idag har en snygg och modern webbplats är den som får kunderna i jämförelse med ett företag som säljer samma vara/tjänst men vars hemsida inte är en fröjd för kundens öga. Det är inte bara kundens glädje och köpupplevelse som styr utan designen säger mycket om själva företaget.

CODAVJAS hjälper er att sticka ut genom modern digital design där vi skapar unik design på er webbplats som tillåter layout att förändras utifrån skärmstorlek och upplösning samt skapande av logotyper.

APPUTVECKLING.

I dagens samhälle finns möjligheten att göra det mesta från sin mobiltelefon: beställa transport och mat, handla varor, socialisera, omvärldövervakning samtidigt som en lyssnar på musik eller tittar på en video och mycket därtill. Företag hänger med i utvecklingen och erbjuder sina varor och tjänster till kunder via appar. Rimligt, eftersom appar är en smidig lösning då innehåll, funktioner och gränsssnitt anpassas på effektivt sätt vid nyttjandes av en mobil enhet. Utan ett backendsystem, API:er, administration och serverlösningar som effektivt lagrar och hanterar datamängder som skickas från och till applikationer, är en app bara en död produkt.

CODAVJAS hjälper er på den digitala resan genom utvecklingen av appar för både iOS och Android med webbaserat administrationssystem med en beprövad process.

DATA ANALYTICS.

En strategisk tillgång idag är data som du redan äger. Med denna tillgång kan du identifiera förbättringar intern och mot dina kunder, förutspå framtiden och fatta beslut på fakta i stället för på känsla.

CODAVJAS hjälper er med redan insamlade data att analysera verksamheten på vad som kan effektiviseras samt visualisera data åt er för möjliggöra ett mer noggrant och korrekt beslut.

AUTOCAD 3D.

Uppdateras snart......

CODAVJASGARANTI.

CODAVJAS tror mycket på transparens där vi har en ärlig och öppen kommunikation med våra kunder. Vi tillsammans med kund har löpande dialog genom projektens samtliga faser, för uppfylla kundens krav och att kunden ska känna en trygghet med oss. Som en extra trygghet för våra kunder erbjuder vi även nöjdkund garanti, vilket innefattar att du som kund får 80% av totalbeloppet tillbaka om du är inte nöjd.

VÅR ARBETSPROCESS

Med vår erfarenhet har vi skapat en process som tillämpas för varje projekt. En process som säkerställer att ni erhåller det ni önskar, på ett effektivt sätt. Efter lansering finns möjlighet att vi sköter fortsatt förvaltning och utveckling. Detta för att ni ska fokusera på att göra det ni är bäst på!

1

Behovsanalys

Vi sitter tillsammans för att för att identifiera förutsättningar, syfte och mål för att vidare göra en projektplanering.

2

Uppstartsmöte

Vi tillsammans går igenom detaljer kring projektet såsom kravlista, tidsplan, lösningsförslag och budget. Ni erhåller dokumentation från uppstartsmötet för godkännande.

3

Designprototyp

Vi arbetar fram en struktur och designlayout. Efter feedback och eventuella korrigeringar färdigställer vi design och struktur för vidare slutgodkännande.

4

Innehåll

Allt material och innehåll som behövs säkerställer vi tillgång till.

5

Utveckling

Vi påbörjar produktionen där vi lägger in i innehåll, implementerar design, utveckling av speciallösningar och integrationer.

6

Sluttestning

Vid färdig produktion, testar vi för säkerställa att allting fungerar korrekt.

7

Leverans och driftsättning

Vi presenterar resultat av projektet för er. Därefter driftsätter vi produktionen.

8

Förvaltning

Efter driftsättning förvaltar ni produktionen och ni erhåller en enklare manual för själva kunna göra ändringar.

Dra View Close play